Lean Leiderschapstraining

U raakt geïnspireerd door hedendaagse Leanmanagement trends en methodieken en vertaalt nieuwe inzichten naar uw eigen organisatie. Door reflectie en uitwisseling van expertise komt u dichterbij de kern van uw eigen leiderschap.
Op basis van onze ervaring van het toepassen van verschillende management theorieën en Lean principes in tientallen bedrijven, hebben wij een Leiderschapsmodel ontwikkeld. Het model helpt u en uw organisatie bij het zichtbaar maken/creëren van een duidelijke verbeter- en veranderstrategie. Voor elke fase van dit Leiderschapsmodel faciliteren wij een uitgebreide set van trainingen. De trainingen worden op interactieve wijze verzorgd door een onze ervaren trainers. De werkvormen zijn uitdagend en bieden veel afwisseling. Met het persoonlijk actieplan kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Hieronder een overzicht van onze Lean Leiderschapstrainingen.

Terug

Lees meer...

 

Lean Leiderschap Introductie training

Lean Leiderschap Introductie

Bent u leidinggevende en overweegt u om te beginnen met Lean of Six Sigma? U krijgt introductie over de aspecten van Lean Six Sigma, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van een organisatie brede verbetering.

Lees meer...
Toyota Kata Lean Management Leiderschap

Toyota Kata Lean Management Training

Leer uw team effectiever en duidelijker aan en bij te sturen om het beoogde resultaat te halen. U gaat een prestatie- en verbeterdialoog op het proces leren voeren door inzicht, hulp en feedback te geven.

Lees meer...
Lean Strategy Deployment Hoshin Kanri

Training Strategy Deployment - Hoshin Kanri

Wanneer u de strategie wilt leren door te vertalen naar afdelingen en concrete acties en daarbij iedereen op het juiste niveau in kunt schakelen.

Lees meer...
Lean Leiderschap  Masterclass training

Masterclass voor Lean Leiders

Voor leidinggevenden die verder willen groeien in Lean leiderschap? U leert de aspecten van Lean, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van een organisatie brede verandering.