Wie zijn wij

Jaatinen B.V. is een netwerk consultancybureau op het gebied van Lean Six Sigma. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en coachen van bedrijven om zelfstandig business problemen op te lossen en meetbaar resultaat te realiseren met hulp van Lean Six Sigma, Verandermanagement en Lean Leiderschap.

Eigenaar ir. Marja Jaatinen is een Lean Six Sigma Master Black Belt en MBB gecertificeerd door General Electric Corporate. Zij geeft zelf de Lean Six Sigma trainingen en begeleiding aan uw medewerkers. Op basis van haar oorspronkelijke ervaring bij GE heeft zij de methode ook kunnen vertalen naar andere industrieën, dienstverlening en overheid. Voor grotere begeleidingsprojecten bouwt zij een team op uit een selecte groep van zeer ervaren Lean 6 Sigma specialisten. Onze specialisten hebben ook in de rol van manager, afdelingshoofd of consultant te maken gehad met het initiëren, begeleiden en implementeren van verbetertrajecten en cultuurveranderingen.

Ons hart ligt bij het ontwikkelen van medewerkers en hen in staat te stellen tot het tastbaar verbeteren van de prestaties van organisaties.

Bij Jaatinen B.V. staan drie vragen centraal: Waarom? Wat? Hoe?

De noodzaak van de verandering - Waarom?
Organisaties werken in een uitdagende omgeving met veranderende wetgeving en een steeds transparante wordende markt met krappere budgetten. Tegelijkertijd verwachten klanten hogere kwaliteit en een betere service tegen zo laag mogelijke kosten. Steeds meer leiders, bestuurders en medewerkers realiseren zich dat wanneer u als organisatie succesvol wilt zijn èn blijven, er meer nodig is om een duurzame verandering te realiseren. Centraal hierbij staat de klantwens.

Het doel van de verandering – Wat?
Het doel van de verandering is het creëren van nieuwe inzichten, waarbij de wens van de klant centraal staat en waarbinnen de mensen in staat zijn zichzelf continu te verbeteren. Het resultaat hiervan is een stijging van de klant- en medewerkerstevredenheid, het verhogen van de efficiency en de kwaliteit van de processen, een verlaging van de kosten en een maximaal rendement.

Het realiseren van de verandering – Hoe?
Wij zien de weg naar een duurzame verandering als een reis die uw organisatie maakt. Een reis die mensen in uw organisatie nieuwe inzichten geeft en anders leert kijken. Hierdoor worden medewerkers op een positieve wijze in beweging gezet en zijn ze in staat te excelleren. Wij begeleiden onze klanten tijdens deze reis door het inzetten van Lean Six Sigma, Verandermanagement en Leiderschap. Wij bieden Consultancy, TrainingenWorkshops, Lean verbeterscan en Coaching en participeren actief bij de implementatie.

Kiezen voor Jaatinen B.V. – heldere doelen en meetbare (lange termijn) resultaten

Organisaties die kiezen voor Jaatinen B.V. kiezen voor een duurzame verandering en durven deze te koppelen aan de organisatiecultuur. Immers, een duurzame verandering bereik je pas wanneer die breed gedragen is binnen de organisatie en wanneer de organisatiedoelstellingen voor een ieder helder zijn. Het gaat daarbij om het optimaliseren van de samenwerking, het vergroten van de slagvaardigheid en het verbinden van strategie en operatie. Alleen dan haal je het maximale uit de mens en organisatie en bereik je echte doorbraken in resultaten. Als specialist in Lean en Six Sigma, Lean Leiderschap en Verandermanagement ondersteunt Jaatinen B.V. organisaties bij verandertrajecten, procesoptimalisaties en verbetertrajecten. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan.

Terug