Lean 6 Sigma Training

Deelnemen aan onze trainingen is een beleving, leuk, niet altijd gemakkelijk, soms zelfs confronterend, en juist daarom effectief. Door het creëren van zelfinzicht is een deelnemer beter in staat zelf een verandering bij anderen of zijn team te begeleiden. Onze trainers zijn Lean Masters en Lean 6 Sigma Master Black Belts met minimaal 15 jaar ervaring in het trainen en uitrollen van Lean 6 Sigma. Onze trainers hebben een authentieke stijl die het leren leuker maakt.

Hieronder een overzicht van onze Lean 6 Sigma trainingen.

Terug

 

Lees meer...
Lean Six Sigma Yellow Belt training

LSS Yellow Belt Training

Leer op een andere manieren naar uw organisatie te kijken, waardoor u beter in staat bent de mogelijkheden van Lean 6 Sigma voor uw organisatie te ontdekken.

Lees meer...
Lean Six Sigma Green Belt Training

LSS Green Belt Training, Coaching en Certificering

Leer de aspecten van Lean Six Sigma, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden toe te passen in verbeterprojecten.

Lees meer...
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt training

LSS Green Belt to Black Belt Training

Bent u Lean Six Sigma Green Belt en wilt nog meer leren? U leert extra aspecten van Lean 6 Sigma, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van duurzame verandering in complexe omgevingen.

Lees meer...
Black Belt Lean Six Sigma training

LSS Black Belt Training

Leer de aspecten van Lean 6 Sigma, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van duurzame verandering in complexe omgevingen.

Lees meer...
DFSS BB training

DFSS Black Belt Training

Leer alle aspecten van Design for Six Sigma (DFSS) die nodig zijn voor het ontwerpen van nieuwe processen en producten met 6 sigma kwaliteit, met korte leadtime en zonder verspilling.

Lees meer...
DFSS training voor commeciele rollen

DFSS Yellow Belt Training

Leer met hulp van Design for Six Sigma (DFSS) nieuwe producten en diensten naar de markt te brengen volgens klantwens, op tijd en met minimale kosten.

Lees meer...
Master Black Belt Lean Six sigma training

LSS Master Black Belt training

Voor ervaren Lean Six Sigma Black Belts die willen groeien in Lean Six Sigma leiderschap. U leert training geven en Belts te begeleiden. Daarnaast bouwt u kennis en ervaring op van Lean Six Sigma leiderschap skills .