Onze Lean 6 Sigma trainingen en workshops

Wij bieden verschillende open en in-company trainingen aan:

 

Onze Lean Six Sigma Diensten

Als specialist in Lean en Six Sigma, Lean Leiderschap en Verandermanagement ondersteunt Jaatinen B.V. organisaties bij verandertrajecten, procesoptimalisaties en verbetertrajecten. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan: Lean Six Sigma Trainingen, Lean Leiderscapstrainingen, Lean Workshops, Coaching, Consultancy, Lean Verbeterscan, Interim Management en Trainingen op maat:

Wat is Lean 6 Sigma

Lean Six Sigma een managementmethodiek, die al tientallen jaren wereldwijd wordt toegepast. Deze methodiek stelt organisaties in staat om op een gestructureerde en objectieve wijze processen binnen een organisatie onder de loep te nemen, te analyseren en deze vervolgens te verbeteren. Het resultaat is een organisatie waar de wens van de klant centraal staat en waarbinnen de medewerkers in staat zijn zichzelf continue te verbeteren. Dit zorgt voor een stijging van de klant- en medewerkerstevredenheid, een verbetering van de efficiency, een toename van de kwaliteit van de processen, een verlaging van de kosten en een maximaal rendement.

Wij combineren Lean en Six Sigma met de standaard Lean Six Sigma project management methoden. De methoden werken als een projectkapstok en creëren flexibiliteit om de juiste Lean en Six Sigma tools in te zetten. Naast de typische Lean Six Sigma 'hard skills' maken Lean leiderschap, (inter)persoonlijke vaardigheden (de zogenaamde 'soft skills') en de Fun factor een integraal onderdeel uit van onze aanpak. De combinatie is in onze visie essentieel voor het bereiken van een duurzame verandering binnen een organisatie. Door deze integrale aanpak kunt u bovendien binnen enkele maanden een duurzame verandering èn verbetering realiseren van gemiddeld 75%.

Meer informatie over onze trainingen vindt u hier: Lean trainingenLean Six Sigma trainingen en Lean Leiderschapstrainingen.

Design For Six Sigma, DFSS, the next level

Organisaties die toe zijn aan de volgende stap, waar in de verbetering van processen, producten of diensten geen winst meer te behalen valt bieden wij Design For Six Sigma, DFSS. DFSS richt zich op het ontwerpen van nieuwe processen, producten en diensten. 

Meer informatie over onze DFSS trainingen vindt u hier: DFSS Black Belt Training en DFSS Yellow Belt Training. Wilt u meer informatie over onze DFSS adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

Jaatinen Lean Six Sigma Consulting

Jaatinen B.V. is een netwerk consultancybureau op het gebied van Lean Six Sigma. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en coachen van bedrijven om zelfstandig business problemen op te lossen en meetbaar resultaat te realiseren met hulp van Lean Six Sigma, Verandermanagement en Lean Leiderschap.


Marja200200Eigenaar ir. Marja Jaatinen is een Lean Six Sigma Master Black Belt en MBB gecertificeerd door General Electric Corporate. Zij geeft zelf de Lean Six Sigma trainingen en begeleiding aan uw medewerkers. Op basis van haar oorspronkelijke ervaring bij GE heeft zij de methode ook kunnen vertalen naar andere industrieën, dienstverlening en overheid. Voor grotere begeleidingsprojecten bouwt zij een team op uit een selecte groep van zeer ervaren Lean 6 Sigma specialisten. Onze specialisten hebben ook in de rol van manager, afdelingshoofd of consultant te maken gehad met het initiëren, begeleiden en implementeren van verbetertrajecten en cultuurveranderingen. 

Contact

Er is geen aanhef ingevuld.

Er is geen naam ingevuld

Er is geen geldig E-Mail adres ingevuld

Er is een ongeldig telefoonnummer ingevoerd.

Er is geen bericht ingevuld.

Accepteer eerst de algemene voorwaarden.